Українців засмутили трагічною звісткою з Донбасу.

У той день, коли вся країна святкувала Новий Рік, вогонь на Донбасу не вщухав. Таким чином, стало відомо, що обстріли з боку російських бойовиків тривали навіть у свято, 31 грудня. Про це повідомляє Telegram-канал "Інформ онлайн".


Цього разу обстріли призвели до загибелі одного українського бійця. Уточнюється, що було отримано ним поранення, несумісне з життям. Загалом того дня було зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню.

Так, стріляли в Донецькій області неподалік від Травневого з автоматичних станкових гранатометів, а поблизу Авдіївки в ході обстрілів бойовики використовували стрілецьку зброю. Осторонь Водяного Донецької області теж були чутні постріли з тієї ж зброї.

Траур в Україні з нагоди загибелі українського бійця на Донбасі, фото: Українська правда

1 січня в цій місцевості також стріляли окупанти з протитанкових гранатометів. У напрямку Широкиного російські бойовики задіяли автоматичне і протитанкові гранатомети і великокаліберні кулемети. Поблизу Новолуганського стріляли з гранатометів та стрілецької зброї.

До слова, раніше глава Міністерства закордонних справ РФ Сергій Лавров говорив про те, що якщо "Київ почне здійснювати будь-які військові провокації проти Донбасу", то "адекватна відповідь" Москви не змусить себе довго чекати.

Раніше "Hyser" писав про те, що у Володимира Путіна пояснили, як і на яких умовах будуть вторгатися в Україну.

Також наш портал повідомляв, що бойовики на Донбасі поранили українського військового. Судячи з усього, ні про яке перемир'я мова не йде.

Нагадуємо, що біля українських кордонів, кажуть, поліпшується ситуація з російськими військовими. Але чи так це, насправді.