Астролог Влад Росс вже не перший рік дає сміливі прогнози з приводу політичної ситуації в світі. Вірити йому чи ні-кожен розсудлива людина приймає рішення сам, але всім хочеться щоб хороші прогнози здійснилися, а погані - ні.

Так, на думку астролога, на глобальному геополітичному рівні, а тим більше в житті кожного з нас в 2022-му році варто очікувати змін, адже рік водяного Тигра буде наповнений яскравими ключовими і поворотними моментами, важливість і доленосність яких людству належить усвідомлювати ще довгі роки.

Про те, що в серйозність змін варто вірити свідчить і історія. Так, в 1926 році в Москві стався переворот і Сталін захопив владу, в 1986 році Горбачов вперше заговорив про перебудову, а в 1998 році був дефолт в Росії.

На переконання Росса, Тигр не терпить авторитетів, а перевороти і збройні повстання – це його час.

Саме тому в березні 2022 року астролог пророкує напад Росії на Україну. Погіршить ситуацію те, що Президент України Володимир Зеленський виявиться з другої половини лютого по квітень в дуже скрутному становищі, так як на початку березня в "будинок влади" увійде планета нещасть – Сатурн.

Також варто врахувати, що відразу після травневих свят в знак Овна входять планети війни – Марс і Юпітер, а Овен – це знак війни. Саме тому на початку літа не виключені широкомасштабні вторгнення на територію України, хоча почнеться все з гібридних провокацій ще в березні.

Що ж стосується лідера Росії, то тут теж не все гладко. Так, Влад Росс впевнений, що у Володимира Путіна існує в 2022 році небезпека повалення. За його словами, вже зараз в грудні, коли Уран сходиться жорстким квадратом з Сатурном, відбувається таємна змова.

Таким чином, за всіма прогнозами, наступний рік при владі у Путіна може стати останнім, тому він так прагне анексувати Україну і увійти завдяки цьому в історію. Навіть американські санкції "з пекла" – відключення від SWIFT, нафтове ембарго та інше-не завадять йому вторгнуться в Україну.

На підтвердження своїх слів Росс згадав пророцтво Ванги, яка говорила: "бійтеся року, в якому багато двійок". Ось якраз буде багато двійок, складним буде лютий, і в день народження Горбачова, як я вже говорив, 2 березня відбудеться страшний парад планет.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі спливло давнє пророцтво Нострадамуса, яке вже почало збуватися.

Також наш портал повідомляв, що у мережі виклали передбачення Нострадамуса про Путіна, яке багатьох здивує.

Нагадуємо, що Ванга зробила таємне і дуже цікаве передбачення для Зеленського.