На Бориспільській трасі, що знаходиться в Київській області, через ожеледицю сталася масова аварія

Зима є найнебезпечнішим порою року для автомобілістів є зима, в першу чергу через ожеледицю. Вранці в п'ятницю, 31 Грудня, саме він став причиною аварія на Бориспільській трасі, в результаті якої розбилося кілька десятків автомобілів. Про це повідомляє Telegram-канал "Київ Оперативний", а також опублікував відеозапис з автореєстратора.

Так, автор поста зазначив, що за наявними записами аварії навіть складно визначити, скільки автомобілів розбилося через ожеледицю. Не виключено, що через ожеледицю зіткнулося близько 50 автомобілів. На щастя, повідомляється, що ніхто з водіїв не отримав серйозної шкоди для здоров'я.

На відеозаписі відображено, як автомобілі розкидані по всій проїжджій частині та її узбіччі, у зв'язку з чим рух автотранспорту по Бориспільській трасі було зупинено.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що ввечері понеділка, 27 грудня, в американському місті Ель-Кахон зазнав аварії невеликий пасажирський літак Learjet. Падіння сталося на території Південної Каліфорнії в окрузі Сан-Дієго. Місцева влада розповідає про те, що літак повинен був здійснити посадку в аеропорту Гілліспі.

Палаючі уламки літака були розкидані по всьому району, повідомляється, що в результаті цього був пошкоджений один житловий будинок і транспортний засіб. Крім того, місцеві жителі позбулися електрики, так як літак, падаючи, обірвав лінії енергопередачі.

Місцева влада не обізнана про те, скільки пасажирів і членів екіпажу знаходилося на борту літака, що впав. Примітно, що на місці катастрофи пожежники вцілілих не знайшли.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у Києві автомобіль з підлітком влетів у дерево.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Рівненській області повний автобус потрапив в аварію.

Також "Hyser" писав, що у Дніпрі сталася серйозна ДТП.