У 2021 році, що минає, перша леді України Олена Зеленська порадувала своїми ефектними появами на публіці. Будь-який офіційний вихід першої леді-поєднання модних трендів і класики.

Про це йдеться в матеріалі Сьогодні.

Всім відомо, що дружина президента України Володимира Зеленського, Олена Зеленська, віддає перевагу одягу українських дизайнерів. Дизайнери розробляють вбрання для Зеленської за індивідуальним замовленням, створюючи оригінальні наряди, від яких в захваті багато модні критики.

Добірка найкрасивіших образів першої леді України Олени Зеленської в 2021 році

Зустріч з дружиною шейха Катару

Весна 2021 року. Президент України Володимир Зеленський і перша леді відвідали Катар в рамках офіційного робочого візиту. Олена Зеленська вибрала для цього випадку білосніжний костюм зі спідницею нижче колін, укороченим піджаком і доповнювали образ бежеві човники.

Церемонія вручення нагород Національна легенда

Серпень 2021 року. Президент Володимир Зеленський вперше вручав державну нагороду Національна легенда України видатним особистостям. На заході також була присутня і перша леді. Зеленська вразила гостей заходу фантастичною вечірньою сукнею блідо-блакитного відтінку.

Концерт Андреа Бочеллі

Серпень 2021 року. Перша леді відвідала концерті всесвітньо відомого тенора Андреа Бочеллі. Бочеллі виступив у Києві в рамках святкування 30-річчя незалежності України. На цей захід Зеленська вибрала красивий стильний смокінг складного крою з тонкої вовни.

Регіональний форум у Львові

Листопад 2021 року. Олена Зеленська брала участь у регіональному форумі Реформа системи шкільного харчування у Львові. Перша леді постала перед публікою в класичному ансамблі чорного кольору-піджак і спідниця міді.

Церемонія нагородження Шевченківською премією

Травень 2021 року. Олена Зеленська відвідала церемонію нагородження лауреатів ювілейної 60-ї Шевченківської премії. На цей захід Зеленська одягла повністю білий total-look з вишиванкою і доповнювали образ чорні човники.

Парад до Дня Незалежності України

Серпень 2021 року. На урочистий захід перша леді одягла стильну спідницю-олівець і шовкову блузку. Стильний образ доповнили молочні човники.

Поїздка до Вашингтона на запрошення Джо Байдена

Серпень 2021 року. Президент Володимир Зеленський і перша леді відвідали Сполучені Штати в рамках офіційного візиту. Зеленська постала перед публікою в костюмі українського бренду SIX блакитного відтінку.

Зустріч Power Women в США

Вересень 2021 року. Президент Володимир Зеленський і його дружина відвідали Сполучені Штати. Перша леді брала участь у зустрічі Power Women. Вона з'явилася в ефектному костюмі, що складається з жакета і спідниці міді.

Форум "Україна 30"

На офіційному заході Олена Зеленська з'явилася в костюмі бежевого кольору – оригінальний жакет і спідниця міді, образ доповнював ремінь темного кольору.

Зустріч з подружжям послів

Грудень 2021 року. Перша леді провела дипломатичну зустріч у Києві. Дружина президента одягла красивий брючний костюм-трійку світло-коралового кольору, класичну кремову сорочку.

Раніше "Hyser" повідомляв, що перша леді Олена Зеленська зачарувала стильним образів під час відпочинку в Карпатах.

Наш портал писав, що у мережі з'явилися фото першої леді в обтягуючій сукні.

Нагадаємо, що дружина президента Олена Зеленська змінила імідж.