Мобільний оператор "Київстар" поділився своїм прогресом щодо розширення покриття по Україні

"Київстар"- одна з найбільших в Україні компаній, що надають телекомунікаційні послуги. До кінця 2021 року компанія розширила своє покриття ще в семи областях країни, а також включив технологію 4G-інтернету на ще 26 базових станціях. Про це повідомляє iнформаційний портал "ubr".

Так, завдяки виконаній "Київстаром" роботі доступ до швидкого мобільного отримало 49 населених пунктів, в яких проживає близько 25 тисяч людей. Це, зокрема, жителі Вінницької, Харківської, Черкаської, Київської та Донецької областей. Варто відзначити, що на сьогоднішній день Мобільний Інтернет від "Київстару" доступний на території 16 тисяч населених пунктів України.

У компанії відзначають, що" Київстар " завершив поточний рік з високими показниками охоплення України 4g-зв'язком, так що вже більше 90% українців мають доступ до нових мобільних технологій.

Надалі в "Київстарі" планують продовжити будівництво нових мереж і приділити увагу 4g-покриттю на автомобільних доріг. Для того, щоб реалізувати цей проект оператор вже інвестував фінанси в будівництво 33 нових базових станцій і переобладнання ще 50 базових станцій.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що Lifecell порадував клієнтів, які перейшли від інших операторів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українців попередили про те, що інтернет скоро подорожчає.

Також "Hyser" писав, що "Київстар" попередив клієнтів про подорожчання тарифів.