Скоро 2021 рік вже стане історією, до нас вже стрімко наближається 2022 рік. Багато українців готуються до новорічних свят, роблячи покупки в магазинах для святкового столу. Свято-це завжди добре,але також це додаткові витрати на продукти.

У матеріалі "Апострофа" розповідається, як українці можуть заощадити на покупках до новорічного столу.

Для початку необхідно скласти список необхідного і розрахувати порції.

Ви повинні точно знати кількість гостей, хто буде у вас на святі. Після цього складіть меню святкового столу, щоб ви розуміли, які продукти потрібно буде купити в магазині. Це спростить Ваш похід за покупками, також ви уникнете зайвих витрат. Крім цього, не потрібно готувати дуже багато. Всі порції бажано розраховувати за кількістю гостей.

Потрібно стежити за акціями в магазинах

Перед новорічними святами в більшості магазинів можна придбати акційні продукти. Довгохоронні продукти ви миєте купувати заздалегідь. Перед самим святом в магазинах часто бувають знижки або акції на алкоголь, делікатеси, ікру та солодощі. Вам необхідно тільки відстежувати ціни на сайтах магазинів.

Виключіть зайве

Проста порада-найкраще вибирати продукт, який ви зможете використовувати в різних стравах. Наприклад, куряче філе можна приготувати як м'ясне до гарніру, його також використовують в якості заміни ковбаси в одному з найпопулярніших салатів Олів'є.

Якщо ви не хочете витрачати сильно багато грошей, то можете купити один вид ковбаси і сиру, але поекспериментувати з їх сервіруванням. В Інтернеті можна знайти безліч різних варіантів подачі.

Крім цього, експерти розповіли про невелику хитрість щодо овочів. Найкраще купувати свіжі овочі. Якщо вибір свіжих овочів не дуже хороший або ціни на них занадто високі, то можна купити соління для святкового столу. Якщо ви робили домашні закрутки, то вибір відразу очевидний.

Якщо за святковим столом не буде дітей, то ви можете не купувати солодощі та цукерки. Краще буде купити мандарини або апельсини.

Раніше "Hyser" повідомляв, що стало відомо, скільки грошей доведеться витратити українцям на новорічний стіл.

Наш портал писав, що дієтолог розповів, чим можна замінити майонез в салаті Олів'є.

Нагадаємо, що дієтолог розкрила секрети справжнього хліба.