Безглузді вчинки зустрічаються нам кожен новий день. Однак, коли ці безглуздості стають надбанням громадськості, за сміхом і подивом приходить розуміння абсурдності ситуації і відповідна реакція на це.

Історія з вульгарним вбранням помічниці заступника міністра освіти України Ігоря Гарбарука на зустрічі з мером Львова Андрієм Садовим продовжує набирати обертів. Українці не можуть до кінця усвідомити, чим керувалася 27-річна Христина Тишкун, коли одягала чорну сукню, в якій найбезглуздішим чином випиналися голі груди дівчини, на офіційний захід у мерії Львова. Судячи з усього, дівчина випадково потрапила в оточення високопоставлених осіб України і не має ні найменшого поняття з приводу канонів офіційного дрес-коду.

Раньше Hyser публікував найпопулярніші жарти і меми з приводу ситуації, що склалася, і якщо спочатку це було ще смішним і кумедним, то вже зараз ситуація складається зовсім не райдужним чином.

Так видання Главред.Інфо інформує, що заступник міністра освіти Ігор Гарбарук подав у відставку. Про це повідомила нардеп Юлія Гришина.

Причина такого рішення не вказана, проте не складно здогадатися, що саме ситуація з помічницею посприяла раптовому закінченню кар'єри Гарбарука. Варто відзначити, що спочатку українці вирішили, що дівчина має відношення до Андрія Садового, а деякі навіть припустили, що Тишкун і зовсім ніяк не відноситься до політики і чиновницької сфері діяльності.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що "Дія" буде автоматично викликати українців до суду.

Нагадуємо, що стало відомо, на скільки в Україні подорожчав новорічний стіл.

Також портал Hyser інформував, що українцям розповіли, як ефективно заощадити на опаленні.