У мережі розмістили просто обурливу інформацію про те, що на території окупованого Луганська запустили салют, снаряди якого почали падати прямо на людей. Цей інцидент буквально розлетівся по різноманітних ЗМІ, де почали обговорювати цей неприємний випадок.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Оглядач»

Стало відомо, що в самому центрі окупованого Луганська було запущено салют прямо по людях. Дуже багатьом людям, що гуляли біля святкової ялинки в центрі міста, здалося, що почалося якесь бомбардування.

Варто відзначити, що дорослим людям і дітям довелося розбігатися в різні боки для того, щоб падаючі снаряди салюту не потрапили прямо на них.

Особливу увагу потрібно приділити тому, то ці снаряди могли пропалити одяг і завдати серйозної шкоди гуляють людям.

Крім цього, видання "Східний варіант" також акцентувало увагу на тому, що дуже багато людей прийшли подивитися на ялинку зі своїми дітьми.

Потрібно підкреслити, що на даний момент відомо, що на превелике щастя, постраждалих не було виявлено. Однак багато людей зізналися в тому, що вони дуже сильно налякалися, і їх можна зрозуміти, так як такого повороту подій ніхто не очікував.

Також, є відомості про те, що очевидці говорять про те, що снаряди потрапили і в житловий будинок.

Крім того, обурені жителі з іронією поскаржилися, що відкриття ялинки пройшло в "кращих луганських традиціях".

Українці, які побачили відеоролик з інцидентом на YouTube-каналі, не стали мовчати і написали свої відгуки.

"Це початок Апокаліпсису! Не вистачає Карміни бурани в якості фонового треку.....", "Класні навчання з цивільної самооборони !!!",- пожартували юзери.

Коментарі
Коментарі

Нагадаємо, що у мережі показали розкішні салюти, які українці запускали на День Незалежності.