Українцям розповіли про погодні умови на цей Новий Рік.

Свято вже не за горами і багатьох хвилює питання, якою ж буде погода з урахуванням того, як вона змінюється весь грудень. Вона може як порадувати снігом, так і засмутити. Згідно з прогнозом, погода на Новий Рік 2022, зокрема, в Києві буде морозною. Про це повідомляє "ТСН".


Синоптики зазначили, що 31 грудня температура повітря опуститься до -15 градусів. Так, вночі термометри покажуть -10 градусів, а ближче до полудня похолодає ще сильніше до -15 градусів, а ввечері потеплішає до +1 градуса. День в цілому видасться хмарним.

Опади у вигляді дрібного снігу йтимуть вночі, а в інший час їх не очікується. Вітер відчуватиметься західний, 3-10 м / с.


До слова, до цього синоптики говорили про те, якою в цілому буде зима 2021-2022 в Україні. За їх словами, вона буде тепліше попередніх, а найбільш аномально теплим стане січень. Зокрема, середня місячна температура прогнозується на 2-3 градуси вище норми, що властиво початку зими.

Однак є підстави вважати, що така температура може протриматися всю зиму лише з короткочасним похолоданням. Відповідну заяву зробила завідувач відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС України та НАН України Віра Балабух. Так що в цьому сезоні слід очікувати температуру повітря на 1-1,5 градуса вище торішніх значень.

Раніше "Hyser" писав про те, що за погода чекає українців на довгих вихідних з 25 по 27 Грудня.

Також наш портал повідомляв, що українцям назвали дати чергової суворої зими і вже прийшов час діставати пуховики.

Нагадуємо, що в Україні намете до метра снігу.