Експерти назвали банки, в яких українці зможуть з легкістю отримати обіцяну тисячу гривень.

Відомо, що таких банків в Україні всього три. За допомогою кожного з них українці можуть отримати свої гроші за вакцинацію в рамках сервісу "єПідтримка". Тільки всіх просять поквапитися з оформленням заявок. Про це пише "Апостроф".

названі банки, які вже почали платити тисячу від Зеленського, фото: Українська правда

Серед банків, які займаються виплатами, числяться "ПриватБанк", "Ощадбанк" і "Укргазбанк". Тільки в повідомленні рекомендують подавати заявки на отримання цих коштів вже зараз. У повідомленні на офіційному Telegram-каналі "Дія" сказано, що потрібно поквапитися, якщо українці хочуть отримати гроші ще в цьому році.

Варто відзначити, що згідно з даними Мінцифру, вже 5 мільйонів громадян України взяли участь у проєкті і отримали свої гроші. Таким чином, в загальній сумі було направлено вже 270 мільйонів гривень. При цьому 6 мільйонів громадян України вже відкрили спеціальну карту "єПідтримка".


Уточнюється, що для того, щоб отримати обіцяні президентом гроші на першому етапі програми, необхідно зареєструвати відповідну заяву не пізніше 29 грудня. Тоді буде можливість на ці гроші порадувати себе і близьких подарунками до свят.

До слова, витратити "ковідну" тисячу можна на книги, абонемент в спортивний зал, квитки на внутрішні рейси, ліки, похід в деякі ресторани і кафе, квитки в театр або кінотеатр, музей або на концерт.

Раніше "Hyser" писав про те, що стало відомо, кого з пенсіонерів незабаром чекають щедрі виплати.

Також наш портал повідомляв, хто з пенсіонерів і коли отримає доплати в 2022 році.

Нагадуємо, що стало відомо про видачу "живих" карток з грошима.