В Рівненській області, у селі Орлівка, сталася моторошна аварія.

Повідомляється, що зіткнулися "Volkswagen Crafter" і "Renault Master". Водій першого транспортного засобу пішов на обгін на перехресті, внаслідок чого допустив зіткнення з іншим транспортним засобом. Таким чином, винуватцем ДТП став 28-річний житель Полтавщини, який їхав на автомобілі "Volkswagen Crafter", про що повідомляє Telegram-канал "DashCamUA".


А ось за кермом "Rеnault Master" перебував 29-річний житель Луцька, який якраз завершував поворот ліворуч. В результаті цього зіткнення "Volkswagen" перекинувся в кювет. При цьому в салоні в момент зіткнення було 10 осіб.

Правда госпіталізувати довелося тільки одного з пасажирів машини. Також на місці аварії медики надали допомогу водієві і пасажиру автомобіля Renault.


До слова, останні дні на дорогах було небезпечно, оскільки йшов сніг і місцями навіть утворилася ожеледиця. З цієї причини рятувальники попереджали водіїв про необхідність дотримуватися правил дорожнього руху і найважливіше не перевищувати швидкість, і дотримуватися дистанції.

У разі нехтування цих правил може трапитися така аварія, що і сталася в Рівненській області. Правда часом наслідки таких події можуть бути набагато трагічнішими.

Раніше "Hyser" писав про те, що у Києві тепловоз протаранив легковик, в якому на той момент перебувала дитина.

Також наш портал повідомляв, що українських водіїв попередили про небезпеку на дорогах у зв'язку з погіршенням погодних умов.

Нагадуємо, що страшна ДТП під Києвом розбурхала всю Україну, оскільки в результаті нього постраждало відразу кілька людей, які отримали пошкодження різного ступеня.