Синоптики попереджають про погіршення погодних умов у деяких областях нашої країни. Прогнозуються опади у вигляді снігу. Висота снігового покриву місцями сягатиме до одного метра.

Про це свідчать дані погодного радара Ventusky.

Згідно з прогнозами синоптиків, завтра, 24 грудня, в деяких регіонах України очікуються снігопади і хуртовини.

Крім цього, вранці 24 грудня висота снігового покриву сягатиме 80-87 сантиметрів у західних та північно-західних регіонах, а також у Житомирі, Вінниці та Хмельницькому.

Увечері в цей день прогнозуються опади у вигляді снігу в західних регіонах нашої країни. Висота снігового покриву досягне 93 сантиметри.

Завтра протягом усього дня найбільше опадів прогнозується в західних, північних і східних областях нашої країни. На решті території України висота снігового покриву коливатиметься від двох до п'яти сантиметрів.

Синоптики також заявляли, що на майбутніх вихідних велика частина території України опиниться під впливом Атлантичного циклону. Температура повітря трохи підвищиться, а холодний фронт переміститься із заходу на схід.

Крім цього, з 21 грудня в Україні спостерігається різке похолодання, але протримається воно не дуже довго. На майбутніх вихідних погода зміниться і стовпчики термометрів почнуть підніматися вгору.

Відзначимо, що під час несприятливих погодних умов потрібно бути більш уважними на дорогах, на пішохідних переходах. Особливо уважним слід бути водіям транспортних засобів: дотримуйтесь ПДР, безпечну дистанцію між транспортом.

Під час зимового сезону, коли за вікном часто бувають несприятливі погодні умови, батьки повинні розповісти своїм дітям про те, як слід поводитися на вулиці під час негоди і яких правил безпеки слід дотримуватися.

У зимовий період необхідно більш ретельно стежити за своїм здоров'ям, щоб не підхопити застуду або грип. Також не варто забувати і про коронавірус, тому дотримуйтесь соцдистанцію і носите маски.

Раніше "Hyser" повідомляв, що на Україну насувається циклон Маттео, на більшій частині нашої країни очікуються опади.

Наш портал писав, що синоптики розповіли, яка погода буде в Україні на Новий Рік.

Нагадаємо, що українців попереджають про сибірські морози.