14-річна школярка з Дніпра вирішила збільшити собі губи у домашніх умовах.

Прочитавши в Інтернеті, як це нібито можна було зробити за допомогою підручних засобів, вона вирушила на кухню, взяла шприц і вколола собі в нижню губу соняшникову олію, йдеться в сюжеті "ТСН".

У гонитві за красою, дівчина настільки нашкодила собі, що тепер медики намагаються врятувати її губу і провели вже три операції під загальним наркозом.

За словами школярки, після уколу через годину губа почала набрякати. Вона розповіла про те, що зробила батькам і ті відвезли її в лікарню. Медики тут же почали витягувати чужорідну речовину. Паралельно вона пройшла прийом антибіотиків і численні перев'язки. Тепер дівчині належить тривале відновлення. Вона мріє, що її нижня губа зменшилася хоча б трохи.

Школярка п'є з трубочки, їсть тільки перетерту їжу і стверджує, що на експерименти із зовнішністю більше ніколи не зважиться.

Лікар-дерматолог Анастасія Хільченко застерігає українок і каже, що процедури необхідно робити тільки у фахівців, які мають вищу медичну освіту і використовують тільки сертифіковані препарати. У них має бути відповідна освіта і дозвіл на проведення косметологічних процедур.

Раніше Hyser писав про те, що Полякова і Єфросиніна розповіли, що роблять собі з м'якими місцями.

Також Hyser повідомляв, що У мережі показали, як Тетяна Буланова виглядала в 23 роки.

Нагадаємо, що Топурія викликала тремтіння новою зовнішністю.