Ці тварини дуже цікаві своєю поведінкою і виконанням трюків, а спостерігати за їх невгамовними витівками і зовсім одне задоволення.

І правда, єноти радують людей не тільки, коли дурять і грають, але і коли просто сплять. Так, уві сні вони можуть забавно і шалено мило перебирати лапками, перевертатися або смикати носом. А ось нещодавно в мережі з'явилося відео як один з жителів Канади викликав розчулення тим, що мирно заснув, прикривши мордочку однією лапою.

Так, відео триває всього 40 секунд, але за цей короткий час єнотик встиг продемонструвати, наскільки міцним і приємним може бути сон. Схоже, пухнастий звір і не підозрює, що незабаром він прославиться завдяки солодкому сну.

Юзери відреагували на кумедний ролик позитивно. У коментарях під відео вони захоплюються чарівним єнотом.

"У мене собака так само спала) але єноти це супер! Лайк!", "По любому, снитися як Що то спіз..л, і їсть це🤣 🤣 🤣", "Це найсолодший єнот на світі. Подивіться, які у нього милі ручки і ніжки!", "Він нагадав мені мого батька, тому що той так само голосно хропе!", "Симпатичний! Я б хотів, щоб він заснув у мене на руках", "Маленький звір виглядає так, ніби йому потрібні обійми. Хтось візьме його на руки і полюбить?", "Він такий милий... Він прикриває очі, як ніби кажучи" Не дивись на мене, поки я сплю", - відреагували користувачі.

Цікавим є той факт, що домашній єнот може проспати до 4-х місяців поки не переконається в тому, що зима пройшла. А ось дикому єноту для того, щоб пережити зиму, необхідно набрати до 30% від своєї звичайної маси.

До речі, як показує статистика, хропіння для ссавці досить поширене явище. При цьому лідируючі позиції займають кішки і собаки таких порід як Англійський бульдог, боксери, мопси, Бостонські тер'єри, ши-тцу, перси і гімалайці.
Також зафіксовані випадки хропіння серед хом'яків, слонів, кроликів і навіть птахів.

Раніше Hyser писав про те, що українців насмішили апетитною процедурою на фестивалі.

Також писали, що у Київській метро ломився лось.

Нагадаємо, що Зеленський знову потрапив у конфуз.