У британській розвідці повідомили про нову інформацію щодо російського нападу на Україну

У мережі з'явилася чергова тривожна новина щодо можливого напади РФ на Україну. У британській розвідці MI - 6 попередив уряд Сполученого Королівства про те, що Росія вторгнеться за межі України вже напередодні католицького Різдва, тобто 25 грудня. Про це повідомляє британське видання Daily Star.

Так, в британській розвідці звертають увагу на те, що Москва зібрала на кордоні з нашою країною щонайменше сотню тисяч солдатів наземних військ, а також різну техніку, таку як танки, бойові вертольоти, артилерійські батареї і зенітні знаряддя.

Є також інформація про те, що Росія здійснить свій напад до 42-ї річниці початку участі Радянського Союзу в збройному конфлікті в Афганістані.

Нагадаємо, раніше секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов заявив про те, що говорити про те, чи буде вводиться воєнний стан у разі нападу на нашу країну поки рано, оскільки такі рішення будуть прийматися в залежності від ситуації. Якщо ж така необхідність виникне, підкреслив Данилов, то відповідні заходи будуть прийняті відразу і без зволікання.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у США заявили про те що РФ серйозно розглядає напад на Україну.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що біля українського кордону" заворушилися " російські війська.

Також "Hyser" писав, що в РНБО розповіли про те, що допоможе перемогти Росію в разі нападу.