У мережі оприлюднили моторошну і жахливу інформацію з приводу того, що в Україні стався нещасний випадок. Стало відомо, що через займання у готелі загинула одна людина, а ще двоє сильно постраждали.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «РБК-Україна»

Потрібно повідомити про те, що що у Вінницькій області стався нещасний випадок з летальним результатом. В одному з наповнених людьми готелів сталася пожежа. Це сталося 22 грудня.

Через нещасний випадок у комплексі відпочинку покинула життя одна людина, а ще двоє отримали тяжкі ушкодження.

Пожежа
Пожежа

У прес-службі ДСНС заявили про те, що займання сталося в шестиповерховому готелі «Батерфляй». Він розташований в селі Селище, а пожежа сталася о 02:55.

Важливо помітити, що пожежа покрівлі виникла на площі 800 квадратних метрів.

Крім цього, є відомості про те, що на місце інциденту вирушили співробітники правоохоронних органів, медики, 44 рятувальники і 13 одиниць техніки.

Варто відзначити, що пожежу вдалося загасити до 5:30, при цьому було евакуйовано 56 осіб.

Також є свіжа інформація, в якій йдеться про те, що три людини під час пожежі вистрибнули з вікна. Співробітники правоохоронних органів сказали, що одна дівчина загинула від отриманих травм.

Пожежа
Пожежа

Поліція відкрила кримінальну справи за ч.2 ст. 270 ККУ (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки), санкція передбачає до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що на ходу загорілася маршрутка.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі розповіли про пожежу в багатоповерховому будинку.

Також портал "Hyser" писав, що українцям розповіли про займання на київському ринку.