Через те, що Російська Федерація продовжує себе агресивно вести і стягує свої війська до кордонів, на території України йдуть обговорення і підготовка і різноманітному результату подій. Стало відомо, що один український чиновник зробив дуже цікаве звернення до українців у соціальній мережі.

Відповідну публікацію секретар РНБО Олексій Данилов оприлюднив на своїй офіційній сторінці у Facebook.

Олексій Данилов звернувся до жителів України і повідомив, що в разі вторгнення Росії в Україну, українським громадянам потрібно бути готовим до того, щоб взяти зброю в руки.

Пост Олексія Данилова
Пост Олексія Данилова

"Українська зброя має бути добре змазана і завжди готова! Саме тому на вихідних разом з Міністром оборони Олексієм Резніковим відвідали компанію, яка виробляє таку необхідну нам зброю. І хочу сказати, що ніщо так не радує око і не заспокоює, як нові гвинтівки UAR-15, снайперські гвинтівки UAR-10, UAR-10m або UBR-008 вітчизняного виробництва. І, до речі, гвинтівка UAR - 10 офіційно прийнята на озброєння Збройних сил України. А так, щоб гвинтівок у нас в "час Х" вистачило для зустрічі всіх "зелених" та іншого толку чоловічків, стимулювання приватної підприємницької ініціативи є одним з важливих пріоритетів реформи українського ОПК. Тим часом, як свідчать соціологічні дослідження, майже половина жителів України у разі загрози вторгнення готові боротися з ворогами зі зброєю в руках. А значить, цієї зброї має бути і буде достатньо! PS і звичайно, всіх зі святом Святого Миколая!" ,- підписав публікацію секретар РНБО.

Олексій Данилов
Олексій Данилов

Українці не стали мовчати і написали чимало коментарів під постом секретаря РНБО, щоб висловити свою думку.

Зброя
Зброя

"А патрони самі виготовляємо, чи закуповуємо за кордоном?", "Гарна зброя має бути на захисті країни", "Навзаєм!", "Супер", "Гарна зброя!)", "Підтримую! Нам би ще побільше воєнних роботів та ракет....", "Повторю питання про виготовлення власних боєприпасів. Як так сталося, що одна з самих великих краін Європи, яка є постійним об'єднання об'єктом гибрідноі, а останні вісім років - неприкритої військовоі агресії, так і не спромоглася відновити власне виробництво патронів, не налагодила випуск життєво необхідних для оборони снарядів та мін?" ,- пишуть відгуки юзери соцмережі.

Коментарі
Коментарі

Нагадаємо, що Олексій Данилов повідомив про те, що в Україні можуть ввести воєнний стан.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", Олексій Данилов розповів про секретну зброю України.