Всім жителям України повідомили, що в нашу країну зовсім скоро прийдуть дуже сильні морози. Українцям варто приготуватися до великої кількості снігу перед конкретними заморозками.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Факт»

Стало відомо, що після досить дощової і не холодної погоди, на території України буде справжня зима. Похолодання будуть починатися вже з вівторка, 21 грудня.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у понеділок, 20 грудня, по всій Україні буде прохолодна погода, середня температура повітря триматиметься близько 0 або з мінімальним знаком «плюс». Південна Україна прогріється найсильніше, там температура повітря становитиме близько 4 градусів вище нуля. Схід, південь і центр України накриє сніг з дощем, а в інших регіонах падатиме сніг.

Погода 20 грудня
Погода 20 грудня

21 грудня буде різке похолодання, яке відчує на собі кожен житель нашої держави. У денний час доби температура повітря впаде до -8 градусів, а в нічний час доби буде -10 градусів морозу. Сумська область постраждає найбільше від холоду, так як там буде -13 в денний і нічний час.

Погода 21 грудня
Погода 21 грудня

У середу, 22 грудня, заморозки будуть ще сильнішими і перейдуть у справжні морози. Однак опадів не намічається, буде досить хмарна і холодна погода. У Сумській та Харківській областях температура впаде до -18 градусів у нічний час доби.

Погода 22 грудня
Погода 22 грудня

23 грудня погода буде також нещадно холодною.

Погода 23 грудня
Погода 23 грудня

24 грудня, наприкінці тижня, практично по всій Україні будуть опади і температура повітря трохи підніметься. У північній Україні падатиме сніг, а в інших регіонах очікується сніг з дощем. Вдень по всій Україні буде від -2 до -4 градуси, а вночі буде холодно – до -10 градусів.

Погода 24 грудня
Погода 24 грудня

За прогнозами українських синоптиків, найближчими днями потрібно бути особливо обережними і підготуватися до суворої погоди.

Нагадаємо, що українцям розповіли про жорсткі обмеження до Нового року.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", Україну накриють хуртовини.