У соціальній мережі оприлюднили цікавий пост, в якому повідомляється про те, що люди, які оформили карту ПриватБанку, отримали 1000 гривень. Якщо у людини не виходить отримати 1000 гривень, то їй розповіли, як це зробити.

Відповідний пост оприлюднили в офіційному акаунті «ПриватБанку» в Facebook.

"Перший мільйон! Це не назва популярного телешоу, а кількість щасливчиків, які оформили картку єПідтримка ПриватБанку Зібрали відповіді на поширені питання, для тих, хто ще не встиг відкрити картку. Я оновив/оновила додаток а картки немає. Як це? Картка не з’являється автоматично після оновлення. Її необхідно додати: тисніть Гаманець → Додати → єПідтримка. У мене смартфон на iOS, не виходить додати картку. У App Store може бути трохи непросто Алгоритм такий: у пошуковий рядок пишіть «Приват24» → тисніть на іконку Приват24 → має з'явитися плашка з оновленням → оновлюйте. У мене немає смартфону. Я можу відкрити пластикову картку?Наразі ні, єПідтримка від ПриватБанку – цифрова картка, яку можна відкрити через додаток Приват24. Якщо з’явиться опція фізичної – обов’язково повідомимо.Окей, а через веб Приват24? Також ні, лише через додаток. Я не клієнт банку, чи можу я відкрити картку? Так, і навіть без візиту до відділення. У нас є віддалена ідентифікація, тож завантажуйте останню версію Приват24 та приєднуйтеся до наших клієнтів. Мені ще немає 18, я можу відкрити картку? Ні, отримати виплату можуть громадяни України, які досягли 18 років і мають в застосунку Дія «зелений» COVID-сертифікат вакцинації. Картка відкрита, але в Дію не підтягується. Що робити? Зачекайте трохи. Рахунок має відобразитися одразу після відкриття, проте може затриматися, якщо дані з якоїсь причини не підтягнулися. Раз на добу банки додатково підвантажують дані. Якщо за добу IBAN не підтягнеться, спробуйте знову.Все вийшло, коли чекати гроші? Отримати допомогу можна після старту виплат за державною програмою, з 19 грудня", - підписаний пост в соціальній мережі.

Пост ПриватБанку в Facebook
Пост ПриватБанку в Facebook

Українці, які дізналися про цю інформацію, вирішили не мовчати. Вони не пройшли повз пост про " 1000 Злеського» і написали свої думки в коментарях.

ПриватБанк
ПриватБанк

"Все легко і просто Чекаю на свою тисячу", "Пункт про не "клієнт банку" - брехня. Надіслав всі документи через додаток і мене всеодно направили у відділення на перевірку. Ті саме з монобанку "безвідділеньазаза", всеодно в банк на підпис направляють", "Добрий вечір) Я є учасником пілота "еПідтртмка". Вашу картку оформив 14 грудня, і в той же день подав заявку на отримання грошей, зараз мій запит "в обробці". Хочу дізнатися, виплата почнеться раніше , як це вже робить Monobank, уілі після 19 грудня?", "Люди, не беріть цю зелену подачку! Будьте вище цього", "я можу отримати тисячу травня приват банку", "я задоволена результатом, оформила картку дуже швидко без проблем.Дякую за роботу Приват банку", "та Приват взагалі заївся в останні дні.Моно банк і А банк вже видає всім клієнтам а ви чекаєте біля моря погоди", "Ну , народ раніше за гречку купували (бабусь), тепер молодняк за тисячу на кіно або кудись ще...", "Чому ж діти, студенти коледжу, вакциновані не можуть отримати ту тисячу. Може б вони могли витратити її на книги, кіно, театр?. Це несправедливо!" ,- залишають коментарі обурені користувачі соціальної мережі.

Коментарі
Коментарі

Коментарі
Коментарі

Коментарі
Коментарі

Нагадаємо, що українцям повідомили про довгоочікувану послугу відомого банку.