У мережі розмістив дуже важливу і тривожну інформацію, де йдеться про російських війська, які продовжують стягуватися до кордонів. Дослідники дали досить докладний аналіз ситуації і звернулися до українців.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Кореспондент»

17 грудня 2021 року стало відомо, що російські війська продовжують стягуватися до українських кордонів. Про це можна зрозуміти з інформації в соціальних мережах і з даних супутників.

Дослідники помітили, що російські війська переміщалися з району Санкт-Петербурга в Курськ – це приблизно в 100 кілометрах від українського кордону.

Військова техніка
Військова техніка

Крім цього, є відеоролик, на якому можна побачити, що російські поїзди з важкою військовою технікою 138-ї і 25-ї мотострілецьких бригад шостої армії з-під Санкт-Петербурга рухалися на станцію Отрешково.

Потрібно помітити, що люди, які зробили ці кадри, кажуть, що активність була помічена 17 грудня недалеко від Курська, Брянська, Валуек і Клетні.

Військова техніка
Військова техніка

"Враховуючи велику кількість техніки, яка накопичується біля кордону з Україною, і порівняно невеликий розмір відомих таборів, домінуюча теорія стверджує, що існує кілька інших не виявлених невеликих таборів, на зразок того, який був помічений в Курську, розкиданих по Курській і Брянській областях", - повідомляють автори.

Військова техніка
Військова техніка

Завдяки соціальним мережам, в першу чергу ТікТок, експерти змогли дізнатися про переміщення важкої російської техніки. Конвой з танками Т-72 та іншою бойовою технікою, їхав через Клітню. Ці кадри були помічені ще 13 грудня.

Варто відзначити, що дослідники, дивлячись на ці кадри, прийшли до висновку, що російська військова техніка перевозилася на кордони Білорусії.

Військова техніка
Військова техніка

Важливо підкреслити, що всю інформацію дізнатися дуже важко, так як було помічено, що в Брянській області бачили броньовані поїзди, але потім їх втратили з виду.

Нагадаємо, що українцям повідомили, що російські війська зможуть дійти до Києва за 6 годин.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі повідомили, що Україна вводитиме закордонні війська.

Також портал "Hyser" писав, що в мережі розповіли про вторгнення Росії в Україну.