Розвідка Сполучених Штатів Америки зробила новий аналіз ситуації на українсько-російському кордоні.

Вони вважають, що Уряд Російської Федерації ще не прийняв остаточне рішення про військове вторгнення в Україну, пише "Апостроф".

У заяві помічника американського президента Джейка Саллівана йдеться про те, що ніяких змін з минулого тижня немає з тієї причини, що глава Росії Володимир Путін ще не прийняв остаточне рішення стосовно вторгнення на українську територію.

"Поточна оцінка уряду США така, що він (прим. ред. - Володимир Путін) ще не прийняв рішення (ред. - щодо вторгнення в Україну), тому ніяких змін з минулого тижня з цього приводу немає", - заявив Салліван.

Він каже, що розвідка Сполучених Штатів провела аналіз ситуації, яка склалася зараз і вважає, що напад Росії на Україну цілком реально. Більш того, за його словами, РФ всерйоз розглядає сценарій військового вторгнення в Україну, тому проводить оперативні військові маневри.

Наразі на українсько-російському кордоні зосереджено десятки тисяч російських військових. Разом з тим Салліван каже, що Америка готова до діалогу з Кремлем, щоб обговорити дану ситуацію.

"Ми збираємося обговорити наші побоювання", - зазначив він.

Раніше Hyser писав про те, що президент України Володимир Зеленський поділився своїм баченням майбутнього окупованих районів Донецької та Луганської областей, а також анексованого Криму.

Також Hyser повідомляв, що Карпатська мольфарка розповіла про майбутнє України.

Нагадаємо, що у Зеленського кинули виклик Путіну.