У мережі з'явився відеоролик, на якому від імені екіпажу поливальної машини відображено зіткнення

Часами кризовi ситуації не вдається уникнути практично в будь-якому виді діяльності, а вже в такій галузі як авіація ризики ще більше. Так, у четвер, 16 грудня, в московському аеропорту Шереметьєво сталася надзвичайна ситуація: літак врізався в поливальну машину. Про це повідомляє Telegram-канал "Mash".

Повідомляється, що в четвер в аеропорту Шереметьєво, розташованому в столиці Росії, літак AirbusA350-900, який збирався вилітати в Мексиканське місто Канкун зіткнувся з поливальною машиною і перевернув її.

В інциденті не обійшлося без постраждалих-одна людина з екіпажу поливальної машини постраждала. Примітно, що пілоти літака не звернули уваги на те, що сталося зіткнення, а ось пасажири побачили, що машина для обробки незамерзаючої рідиною почала диміти. На місце події в терміновому порядку прибули працівники швидкої допомоги.

Згідно з офіційною інформацією, пілот літака почав рухатися, не отримавши команду, через що крило повітряного лайнера зіткнулося з машиною, яка поливала літак протівообледенітельной рідиною.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що в одній зі столичних багатоповерхівок спалахнула пожежа.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у львівському храмі сталося загоряння.

Також "Hyser" писав, що у Миколаївській області в багатоповерхівці стався вибух газу.