У мережі з'явився ролик, на якому відображено, як у столиці висипають привезений сніг

До Нового року залишилося всього два тижні, проте зима цього року складається така, що сніг розподілився по всій території України не дуже рівномірно. У Києві, однак, жителів міста, де стабільного снігового покриву немає, вирішили порадувати "опадами", проте привезеними з Карпат. Про це повідомляє Telegram-канал "Апостроф Київ".

Повідомляється, що в ніч на четвер, 16 грудня, в столицю з Карпат було привезено понад 80 тонн, щоб порадувати городян зимовими розвагами і створити новорічний настрій. У мережі з'явився ролик, на якому видно, як дві великі вантажівки привезли до Києва кілька сотень кубометрів пресованого снігу, який був зібраний зі злітно-посадкової смуги в аеропорту Івано-Франківська. У плану, однак, були недоліки-через плюсову температуру частина снігу розтанула і витекла їх кузовів.

Так чи інакше, снігу було достатньо, щоб зробити великі замети неподалік від арки Дружби народів. Після цього сніг вручну укладали на полотно і тягнули його наверх, щоб наповнити їм трампліни. 17 грудня, у п'ятницю, на трампліну відбувся щорічний фестиваль зимових екстремальних видів спорту.

Організатор заходу заявили про те, що на ділі в столицю до п'ятниці прибув ще десяток фур зі снігом з областей, яким більше пощастило з опадами.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що на вихідних в Україні пройдуть "колючі" дощі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українцям розповіли про те, які продукти небезпечно зберігати в холодильнику.

Також "Hyser" писав, що у Прикарпатті місцеві жителі скаржаться на чорний сніг.