У Прикарпатті сталася НП: з неба повалив чорний сніг, що говорить про погану екологію

Незважаючи на те, що в останні роки порятунок екологічної ситуації є чи не головною метою світової спільноти, різного роду екологічних катастроф уникнути виходить не завжди. Так, наприклад. У Галицькій громаді в Івано-Франківській області випав чорний сніг. Поверхня опадів покрита темною і щільною речовиною, що свідчить про те, що регіон знаходиться на межі екологічної катастрофи. Фотографії аномалії були опубліковані користувачами мережі в Facebook-группi "ЛІХТАРІ галицькі".

Так, користувач мережі, який розмістив фотографію в соцмережах, припустив, що чорна речовина, яка входить до складу снігу, є золою з Бурштинської ТЕС. Він поскаржився на те, що з часом сніг стає ще чорнішим, але жителі громади не висловлюють ніякого невдоволення, можливо тому, що звикли до подібного настільки, що вже просто не помічають.

Чорний сніг. Фото: Facebook

Коментатори підтримали точку зору автора поста і самі поділилися фотографіями з місць свого проживання. Всі фотографії були зроблені в різних місцях Галицької громади.

Чорний сніг. Фото: Facebook

Інші користувачі також відзначили, що екологія в регіоні настільки погана, що від повітря дере в горлі і журилися тому, що при такому рівні забруднень їхні діти не будуть здорові. Громадяни також зазначили, що йдеться вже про екологічну небезпеку міжнародного рівня.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що в Чорному морі стався тривожний інцидент.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що стало відомо, в якому регіоні грунт забруднений найсильніше.

Також "Hyser" писав, що Кримська фауна знаходиться на межі вимирання.