У соціальній мережі розмістили дуже цікавий пост, в якому можна дізнатися про новий вид комунальних послуг. Це говорить про те, що українці почнуть платити за новий тариф.

Відповідну інформацію оприлюднив Олег Попенко на своїй офіційній сторінці в Facebook.

"ПРО НОВІ ТАРИФИ ТА ПЛАТІЖКИ. Якось непомітно стався той факт, що ми отримали нові платежі за комуналку. Тепер кожен з нас в платіжці може побачити додатковий!! Платіж від постачальника комунальних послуг. Це-абонентська плата абонентську плату вам виставлятимуть за постачання тепла, гарячої води, послуг водоканалів та вивезення ТПВ. Затверджується вартість абоненсткой плати за формулою і в ній є граничний розмір. Абонентська плата прив'язана до прожиткового мінімуму і буде регулярно підвищуватися і платиться незалежно від сезону. З грудня 2020 року прожитковий мінімум становить 2189 гривень. Додатково платіжка вийде на 111,7 грн без банківської комісії ( 4 платіжки за гарячу, холодну воду опалення та вивезення ТПВ) з однієї квартири. Якщо брати в сумі, то це додатково українці заплатять щомісяця на 2,01 млрд гривень більше за комунальні послуги. На рік, це виходить 24, 127 млрд гривень. P. S. Я подивлюся як наші монополісти почнуть капітальні ремонти по всій Україні на 24 млрд гривень..б я подивлюся як НКРЕКП проконтролює щоб ці гроші пішли за призначенням, а не корупційні схеми ...Ну і т. д", - підписав публікацію голова спілки споживачів комунальних послуг.

Пост Олега Попенка в Facebook
Пост Олега Попенка в Facebook

Українські громадяни, які побачили дану публікацію, не стали довго чекати. Вони не пройшли повз таку новину і почали залишати свої коментарі пол публікацією.

"І ці платежі будуть безконтрольно підвищуватися аж до початку підвищення самосвідомості громадян ))) по собі суджу, якби останніх два роки не платив податки самостійно - не зайнявся б відомою нам обом історією так захоплено ))))", "Плата за абонентське обслуговування", "вважаю, що з'являться ще схожі форми вилучення грошей. Ось наприклад, на роботі я сплатив 1440 грн за обстеження мереж водопостачання, для переукладання договору. З мереж у мене лічильник з краном", "ніяка, навіть захмарна ціна не є стимулом для монополіста, перевірено останніми 8 роками. Вони хочуть отримувати і отримують суперприбутки не вкладаючи. НКРЕКП і далі відстоюватиме тільки їхні інтереси. Може тільки мені здається, що вони в частці з монополістами)", - пишуть Коментарі українці.

Коментарі
Коментарі

Крім цього, один з українців надав скріншот документа, в якому ясно описано про новий вид тарифу - абонентська плата.

Скріншот документа про нову комунальну послугу
Скріншот документа про нову комунальну послугу

Нагадаємо, що українцям повідомили про різкий зліт цін на квартири в 2022 році.