Новий рік вже зовсім скоро і багато українців вже замислюються про те, в якому наряд його зустрічати. 2022 рік буде роком чорного водяного Тигра, тому експерти дали ряд порад щодо вбрання і як «задобрити» хижака.

Про це повідомляється в матеріалі OBOZREVATEL.

Фахівці радять вибирати вбрання блакитного, синього, чорного, зеленого, білого, золотого, сірого і сріблястого кольору. Однак, деякі кольори і фасони можуть «розгнівати» тигра.

Експерти розповіли, від яких відтінків і фасонів необхідно відмовитися під час святкування Нового року.

Червоний і помаранчевий кольори

Астрологи кажуть, що не варто вибирати ці кольори, тому що вони асоціюються з вогнем, який можуть налякати символу Нового року.

Рожевий і фіолетовий кольори

Не варто також віддавати переваги нарядам з цими квітами, так як вони принесуть ряд проблем в майбутньому році. Якщо вам подобаються ці кольори, то один раз все-таки варто відмовитися від них і вибрати щось інше.

Кислотні кольори

За словами експертів, тигр не любить сильно яскраві і неонові відтінки.

Анімалістичний принт

Якщо ви виберете наряд із зображенням тварин, то удача може відвернутися від вас в новому році. Чи варто так ризикувати?

Наряди 2021 року

Тигр-вибаглива тварина, тому експерти рекомендують відмовитися від ідеї святкувати Новий рік в тому ж вбранні, в якому ви зустрічали бика. Тому краще заздалегідь продумати новий образ.

Домашні речі або розкішні вбрання

Експерти заявили, що Новий Рік 2022 року не слід зустрічати в піжамі або іншому домашньому одязі. Також краще відмовитися від розкішних суконь зі шлейфами і великою кількістю блискіток і стразів. Самим ідеальним нарядом в рік Тигра буде той, в якому буде поєднуватися простота і елегантність. Це те, що завжди у виграші, якщо ви зробите ставку на це, то ваш образ обов'язково приверне багато уваги.

Велика кількість прикрас

За словами експертів, найкраще вибрати одну або дві прикраси, які будуть доповнювати ваш наряд. Не варто чіпляти на себе багато прикрас, так як це несмак. Знову дотримуйтеся простого ради-простота і елегантність.

Раніше "Hyser" повідомляв, що стало відомо, яким знакам Зодіаку пощастить у фінансовому плані в 2022 році.

Наш портал писав, що експерти розповіли, в якому вбранні треба зустрічати майбутній Новий рік, щоб "догодити тигру".

Нагадаємо, експерти розповіли, як не варто прикрашати новорічну ялинку.