У мережі оприлюднили жахливу інформацію про страшну пожежу в Києві. Стало відомо, що в Києві сталося займання в багатоповерховому будинку.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Оглядач»

Потрібно повідомити про те, що в одному з київських районів, а саме в Деснянському, сталася пожежа 14 грудня. Займання сталося на 8 поверсі в житловому будинку, через що рятувальникам довелося евакуювати 13 осіб для того, щоб ліквідувати стихію.

У прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій повідомили, що надзвичайна ситуація сталася на вулиці Тодося Осьмачки, 58а.

Повідомляється, що по прибуттю рятувальників на місце події, стало відомо, що пожежа почала поширюватися з квартири на 8 поверсі.

Пожежа
Пожежа

"Рятувальники почали евакуацію людей і гасіння вогню. Використовувався бензориз для відкривання і перевірки сусідньої квартири. За інформацією мешканців – там знаходилися люди. Загоряння на площі 25 квадратних метрів було локалізовано о 19:30, і о 20:54 - ліквідовано". Під час ліквідації пожежі на свіже повітря було евакуйовано 13 осіб, з них одна дитина", - поділилася інформацією прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Крім цього, є відомості про те, що медики оглянули жінку з тієї самої квартири на 8 поверсі. Вона відмовилася від того, щоб їхати в лікарню.

На даний момент причина загоряння не відомо, співробітники правоохоронних органів також були доставлені на місце події, щоб дізнатися всі причини займання.

Пожежа
Пожежа

Крім цього, можна нагадати про те, що в Солом'янському районі під час гасіння пожежа, було виявлено тіло літньої жінки.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що на Оболонському ринку сталася пожежа.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі розповіли, що в столиці України сталося займання в житловому будинку.

Також портал "Hyser" писав, що у львівському храмі сталася пожежа.