Експерти-астрологи розповіли українцям, що їм потрібно зробити в прийдешній повний місяць

Незабаром настане повний місяць, 19 грудня поточного року Місяць досягне свого піку о 06: 58 за київським часом. Повний місяць в цьому місяці відбудеться в сузір'ї Близнюків. Інформаційний портал "Главред" розповів про те, що не можна робити в повний місяць щоб уникнути проблем зі здоров'ям і не залучати біди.

Так, астрологи попереджають про те, що Місяць в Близнюках не дуже сприятлива для початку нових проектів і проведення великих угод. Розташування планет в цілому досить невдало для проведення фінансових операцій, в тому числі і в позиці грошей або вкладі їх сумнівні проекти.

Повний місяць 19 грудня ще називають "холодним Місяцем", "сніжним місяцем" або "траурним Місяцем". Крім того, вже 21 грудня відбудеться найдовша ніч року — день зимового сонцестояння.

День повного місяця краще провести в спокійній обстановці, уникаючи конфліктів, сварок і розбіжностей. День промені присвятить занять творчістю або медитацій. Прогулянка на свіжому повітрі може піти на користь не тільки здоров'ю, але і думкам і почуттям.

Є, однак, і речі, які в повний місяць не рекомендується. Наприклад, в цей день не варто починати щось нове, міняти роботу, проводити хірургічні операції, відправлятися в поїздки, стригти або фарбувати волосся і нігті, а також зловживати спиртним і переїдати.

Існує також ритуал, який дозволяє залучити гроші. Його необхідно проводити в ніч на повний місяць, тобто з 15 на 16 місячну добу. Для цього потрібно вийти на вулицю з монетою в руках і, дивлячись на місяць, три рази сказати "йду на торг купцем, повертаюся на соболі молодцем, заношу додому скарб, дай Бог стільки грошей, що б не було куди класти. Амінь."

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що стало відомо, які чоловіки за знаком Зодіаку є кращими коханцями.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що експерти розповіли, в якому вбранні краще зустрічати 2022 рік.

Також "Hyser" писав, що стало відомо, які прикмети допоможуть задобрити Водяного Тигра в новорічну ніч.