Деякі люди можуть не звернути на це увагу, а для Деякі це може стати величезною проблемою. Дуже часто всі хочуть, як можна швидше скинути набрані кілограми, посилено тренуючись або садять на жорсткі дієта. Але ніхто не думає, як це може нашкодити їхньому здоров'ю.

Про це йдеться в матеріалі «Аргументи і Факти».

За словами експертів, якщо робити все правильно і без сильної старанності, то ви можете скинути набрані кілограми через тиждень. Найкраще почати приводити себе в форму після свят простим способом-почати з розвантажувального дня.

В інтернеті можна знайти величезну кількість різних рецептів розвантажувальних днів, але експерт радить один день посидіти на свіжих огірках. Після розвантажувального дня слід внести деякі зміни в харчовий раціон.

Ось деякі обов'язкові правила.

Правило перше. Потрібно прибрати з раціону цукор і всі солодощі. Доведеться відмовитися від цукерок, тістечок, тортів, а ранкову каву пити без цукру. Обов'язкове правило - жодного грама солодкого.

Правило друге. Протягом розвантажувального тижня відмовтеся від продуктів з швидко засвоюваними вуглеводами. Зокрема, варто відмовитися від страв, в яких присутній рис. Також необхідно виключити інший потенційно небезпечний продукт-білий хліб. Дозволяється кілька тонких скибочок чорного хліба протягом усього дня. Ряд дієтологів вважають, що потрібно прибрати з раціону і картопля, але його вуглеводи складні, тому організм засвоює їх дуже повільно. Однак після свят можна все-таки відмовитися від картоплі на тиждень.

Правило третє. Необхідно лише на один тиждень значно скоротити кількість жирів-всього до 30 г в день. Не можна повністю відмовитися від жирів, тому що вони відіграють важливу роль в організмі людини. Також в зимовий період жири є паливом для виробництва власного тепла. Є вихід-можна просто зрізати видиме сало з м'яса, що готується, зрізати, прибрати шкіру і жир з птиці, вживати рибу нежирних сортів. Завдяки таким простим хитрощам ви можете знизити кількість жирів в своєму раціоні.

Правило четверте. Протягом усього тижня заборонено їсти ковбасу. Під забороною будь-який вид ковбаси, сосиски з сардельками, інші ковбасні вироби.

Правило п'яте. Рекомендується урізноманітнити свій раціон продуктами з негативною калорійністю. Це може бути селера, капуста, редис, гриби. На переробку таких продуктів організм витрачає більше калорій, ніж міститься в них самих.

Раніше "Hyser" повідомляв, що один відомий овоч може значно посилити імунітет людини.

Наш портал писав, що медики розповіли, які продукти варто прибрати з раціону людям з третьою групою крові.

Нагадаємо, що стало відомо, яка каша може захистити від старіння.