У мережі з'явився дуже скандальний пост, на якому можна побачити, як заступник глава МВС крив матом і принижував поліцейських.

Відповідний пост розмістили на Telegram-каналі «obozrevatel.ua»

Стало відомо, що заступник міністра внутрішніх справ України Олександр Гогилашвілі, влаштував справжній скандал на блокпості на в'їзді в Донецьку область.

Варто відзначити, що хлопці, що стояли на блокпості в зоні ООС не раз говорили, що виконували інструкції і не зобов'язані знати в обличчя першого заступника глави МВС. Але він постійно на них наїжджав, мовляв, я перший зам, я перший зам і при цьому дуже сильно лаявся.

Крім цього, в мережі є відеоролик, на якому видно цей інцидент. Українці, які побачили цей відеофайл, не стали стримувати свого обурення і написали про це відгуки.

"Поведінка неприпустима. І має бути жорстке покарання. Чергового поліцейського нагородити! Скільки можна пробачати таку поведінку чиновникам. Ганьба.", "ТІЛЬКИ ЗВІЛЬНЕННЯ і нехай валити в Ростов, звідки його «занесло» в Україну, в дитячий садок виховувати дітей по своїй спеціальності", "Чомусь останній рік взагалі вже нічому не дивуюсь. Саме цікаве - не можна від посадовців чогось чекати, поки безпекою країни "керують" такі Монастирські та іх Зами.... Це мішок піздіцов а не керівництво", "100%! Наркоту ганяє свідти", "теж так думаю. Цей грузин сам з Ростова. Притягувався там за статтею за шахрайство. В Україні він з 2010 року і вже заступник міністра! Капець! Його дружина секретар Зеленського. Мафія якась. Перетягують своїх", - залишають коментарі обурені українці під скандальним відеороликом.

Коментарі в Telegramm
Коментарі в Telegramm

Потрібно відзначити, що вже є інформація, в якій повідомляється про те, що Олександр Гогилашвілі публічно вибачився за те, що він влаштував на блокпості на в'їзді в Донецьку область.

Пост Олександра Гогилашвілі
Пост Олександра Гогилашвілі

Також портал "Hyser" писав, що жителям України розповіли, як заробити на субсидіях.