Українців попередили про те, що до кінця поточного року комісійний збір буде підвищено

Державна компанія "Укрзалізниця", яка нещодавно заявила про те, що на новорічні свята запустить рух прямого поїзда на популярних Гірськолижний курорт Славське "Лижний Експрес", оголосила і ще одну новину: комісійний збір буде підвищено. Про це повідомляє офіційна прес-служба компанії.

Так, повідомляється, що ставка комісійного збору при купівлі, поверненні або резервації квитків була підвищена з п'ятниці, 10 грудня. Даний фіксований збір був підвищений з 22 до 30 гривень.

Крім цього, в компанії заявили про те, що комісійний збір тепер буде входити у вартість квитків на експрес-рейс "Київ — аеропорт "Бориспіль", за рахунок чого вартість квитків на експрес тепер складе сто гривень.

Одночасно з тим, повідомляють в "Укрзалізниці", відбудеться зменшення комісійного збору на резервацію квитків для групових замовлень. Тепер, вартість резервації квитків у разі бронювання квитків для групи з більш ніж 30 осіб складе 50 гривень з кожного дорослого і 35 гривень з кожної дитини віком до 18 років. Варто відзначити, що раніше цей збір становив 80 гривень для дорослих пасажирів і 40 гривень для дітей незалежно від того, наскільки велика була група. У компанії розраховують на те, що такі зміни можуть стати стимулом для розвитку внутрішнього туризму.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що в Україні знову подорожчають комунальні послуги.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Нацбанку змінять дизайн монет в 1 і 2 гривні.

Також "Hyser" писав, що українців попередили про подорожчання мандаринів.