Президент Володимир Зеленський поділився своїм баченням майбутнього окупованих районів Донецької та Луганської областей, а також анексованого РФ Криму.

На цей рахунок український президент висловився в ефірі телеканалу "1+1". Коли журналісти у нього запитали, чи не хотів би він обговорити ситуацію, що склалася на Донбасі і питання анексування Криму, Зеленський відповів, що "не виключає референдуму по Донбасу в цілому". Про це пише "Апостроф".


Зокрема, Володимир Зеленський сказав наступне:

"Тут питання не в статусі. У нас може бути таке в житті – це може бути по Донбасу, це може бути по Криму, це може бути в цілому по припиненню війни", - уточнив президент України.

Владислав Зеленський прокоментував можливість завершення війни на Донбасі, фото: РБК-Україна

Також він додав, що якщо якась країна буде пропонувати якісь свої умови щодо вирішення всіх цих питань, то він обов'язково скаже про це.

"На сьогоднішній день цього немає точно, тобто тут немає ніяких секретів у мене від суспільства. Я б з такими речами не жартував", - запевнив гарант Конституції.

За його словами, якби таке було, якийсь складний виклик, то він давно обговорив все це з суспільством.

Тим часом Росія продовжує підтягувати до кордонів України танки і важку артилерію. Крім того, розвідка має дані щодо того, що вторгнення російських військ на південь і схід України відбудеться на початку 2022 року.

Раніше "Hyser" писав про те, що Карпатська мольфарка розповіла про майбутнє України і її бачення вражає.

Також наш портал повідомляв, що в Україну збільшилися поставки потужного озброєння. Відомі подробиці.

Нагадуємо, що у Зеленського кинули виклик Путіну і незрозуміло, чим тепер це закінчиться.