Попереду вихідні, які порадують українців переважно сонячною погода, але періодично очікуються опади у вигляді дощу, а місцями навіть прогнозується дощ зі снігом.

Про це повідомляють «ФАКТи».

Завтра, 11 грудня, за прогнозами синоптиків, на більшій частині території нашої країни буде сонячно, місцями прогнозується незначна хмарність.

Очікувана середня температура повітря - від + 6°С до +8°С.вночі похолодає, але незначно. Стовпчики термометрів коливатимуться від -4°С до +8°С. Найбільше пощастило південним регіонам країни, де повітря прогріється до +14°С. Відмінна погода для того, що разом з родиною, друзями вийти на прогулянку і насолодитися, можливо, останніми теплими днями в цьому році.

Синоптики заявили, що в західних, південних і східних областях опадів не очікується.

У неділю, 12 грудня, на заході України та ще в трьох областях прогнозуються опади у вигляді дощу, також місцями дощі з мокрим снігом. На решті території України буде без опадів і сонечко. Знову пощастило жителям, які проживають в південних регіонах, тому що стовпчики термометрів піднімуться до +13°с.

Однак вночі вже очікуються заморозки і похолодання. Температура повітря знизиться нижче -3°С.

Крім цього, синоптики розповіли, яка погода очікується майбутньою зимою. За їхніми словами, майбутній зимовий сезон в Україні буде теплим. Температура повітря на більшій території нашої країни коливатиметься від -5 до +5°С.

Цього року груднева погода підносить багато "сюрпризів" українцям. Снігові дні змінюються дощовими, в деяких регіонах світить сонечко, а інші заливає дощами. На більшій території країни вже випав сніг.

У зимовий період варто приділяти більше уваги своєму здоров'ю і зміцнювати імунітет. Особливо, коли по країні "розгулюють" різні штами коронавірусу.

Раніше "Hyser" повідомляв, що на Україну насуваються сильні снігопади.

Наш портал писав, що озвучені прогнози на зиму і майбутні новорічні свята.

Також стало відомо, коли в Україні припиняться снігопади.

Нагадаємо, в Україні прогнозуються люті морози, температура повітря опуститься до -35 градусів.