У мережі показали, як виглядає унікальна капсула часу "Ява-350" в заводському ящику

Незважаючи на те, що старі мотоцикл в цілому користуються меншою популярністю, ніж автомобілі, їх частіше можна виявити в повністю ідеальному стані, оскільки частина екземплярів просто ніколи не діставалися з заводської коробки. Про один з таких примірників на своєму каналі розповів YouTube-блогер "Roma Urraco".

Він відвідав автомобільну виставку, на якій одним з експонатів був повністю новий мотоцикл "Ява-350". На відміну від багатьох капсул часу-автомобілів стан мотоцикла без перебільшення можна назвати ідеальним, оскільки він досі знаходиться в заводській коробці в розібраному стані. Власник мотоцикла продавати свою рідкість не збирається, і каже, що мотоцикл і далі буде зберігатися в його родині як сімейна реліквія.

Цю конкретну модель " Яви "в народі прозвали"люксівкою". Робочий об'єм двигуна становить 343 кубічних сантиметри і з потужністю в 24 кінських сил. Варто відзначити, що це остання модель "яви", яка поставлялася в Радянський Союз. Модель користувалася популярністю у "рокерів" - так раніше називали байкерів.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у мережі згадали, як з "Запорожця" робили Гоночний автомобіль.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Ісландії знайшли рідкісний позашляховик "Волга".

Також "Hyser" писав, що у мережі згадали рідкісні модифікації"Запорожця".