У мережі розмістили інформацію, в якій повідомляється про те, що під столицею України одна дівчина потрапила в дорожньо-транспортну пригоду. Молода особа влетіла в автобус на своєму Cadillac.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Апостроф»

Стало відомо, що у вівторок, 23 листопада, під Києвом молода дівчина у віці 23 років потрапила в аварію.

Повідомляється про те, що молодий водій автомобіля Cadillac порушив правила дорожнього руху, що спровокувало дорожньо-транспортну пригоду – дівчина врізалася автобус.

Крім цього, є відомості, де говориться, що молода дівчина потрапила в аварію зі своєю подругою і їх доставили в госпіталь через травми, які вони отримали при зіткненні з автобусом.

Кадилак
Кадилак

Прес-служба Вишгородського районного управління поліції повідомляє, про те, що ДТП сталася близько 7 години вечора у Вишгороді. За попередньою інформацією відомо, що легковий автомобіль врізався в автобус. Причиною аварії став маневр дівчини на дозволеному місці, але вона не пропустила громадський транспорт, це порушення і стало причиною аварії.

Варто відзначити, що на місце події моментально приїхали співробітники поліції і лікарі. Дві дівчини, які перебували в легковому автомобілі Cadillac, отримали травми і були доставлені в лікарню. Що стосується людей в автобусі, то вони ніяких травм не отримали.

Автобус
Автобус

Співробітники правоохоронних органів працювали на місці події, щоб дізнатися всі обставини цієї дорожньо-транспортної пригоди.

Потрібно нагадати про те, що зовсім недавно, в Києві, в Солом'янському районі молодий чоловік порушив правила дорожнього руху і погрожував співробітникам правоохоронних органів посадою свого батька. За словами юного хлопця, його батько працює чиновником.

Нагадаємо, що у мережі повідомили про масштабну ДТП в Україні через сніг на дорогах.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українцям повідомили про жахливу ДТП у Львові, де людину збило на смерть.

Також портал "Hyser" писав, що у мережі повідомили про жахливу ДТП на заправці.