У житті буває всяке, але потрібно знати як вести себе і що робити в ситуації, яку спрогнозувати не можна. Одна справа якщо з-під коліс чужого автомобіля назустріч вилетів камінь і хтось позбувся скла, і зовсім інший розклад, якщо під час руху водій відчуває тупий удар об авто. Як мінімум, згідно здорової логіки, потрібно вийти і подивитися, ось тільки роблять так не всі.

Сьогодні, 20 листопада, близько 6 години ранку, коли на вулиці ще мінімум як людей, так і машин, в центрі Львова сталася ДТП з тортурами. А все тому, що одну жертву аварії автомобіль волочив на повній швидкості декілька кілометрів. Хоча якби водій вийшов поглянути що трапилось, то смерті, швидше за все, вдалося б уникнути, але він просто втік.

Як повідомив відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, дорожньо-транспортна пригода сталася на перехресті вулиці Дорошенка та проспекту Свободи у Львові. Так, при повороті з другорядної вулиці на головну, 47-річний львів'янин, що керував автомобілем марки "БАЗ", скоїв наїзд на двох львів'янок віком 48 та 67 років, що переходили дорогу по пішохідному переходу.

"В результаті наїзду одну жінку відкинуло на проїжджу частину дороги. Вона отримала тілесні ушкодження і була госпіталізована" - сказано в офіційному повідомленні.

Щодо іншої потерпілої, то її тіло правоохоронці знайшли на вулиці Джорджа Вашингтона - кінцевій зупинці маршруту №138 в декількох кілометрах від центру міста.

Вдалось вияснити, що 48-річна жінка під час зіткнення з маршруткою зачепилася за кузов автобуса і маршрутка тягнула її по дорозі аж до кінцевої. Під час огляду автобуса поліцейські виявили пошкодження бампера.

Уже відомо, що загиблою є черниця латинського кафедрального собору Ольга Дуплеца. Вона була настоятелькою монастиря сестер францисканок родини Марії, працювала на кухні парафіяльної плебанії.

На місці ДТП працювали слідчі Львівського районного управління поліції №1 та відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини, патрульні поліцейські.

Наразі водія автобуса правоохоронці затримали y порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Незабаром суд обере йому запобіжний захід, так як слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Тепер винуватцеві ДТП загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Зазначимо, що приміський автобус №138 курсує з вул.Вашингтона до села Лапаївка. Маршрут обслуговує ПП "Стоп-Транс".

Раніше Hyser писав про те, що у Рівному водій на швидкості влетів у стовп.

Також Hyser повідомляв, що у Харкові сталася чергова ДТП з мажором.

Нагадаємо, що українських водіїв захотіли позбавляти прав довічно.