Осінь вирішила попрощатись красиво. Останні вихідні листопада дозволять українцям вийти на вулицю ще без рукавиць та валянок і насолодитись останніми промінцями тепла.

Так, стало відомо, що погода в Україні на вихідні буде теплою, при цьому прогулянки краще відкласти на неділю, 21 листопада, щоб не змерзнути під листопадовими прохолодними дощами.

Так, на своїй сторінці в Facebook відома синопткиня Наталя Діденко розповіла, що вихідні – 20 та 21 листопада будуть теплими. Щоправда, за її прогнозом потепління нівелюватиме сильний, до штормових поривів, північно-західний вітер. Крім того, на сході та північному сході буде дуже вогко. Опади прогнозуються також у Карпатах.

На решті території України прогноз більш оптимістичний – у середньому 7–10 °С тепла. До того ж плюсова температура триматиметься і вночі, окрім Харківської, Сумської та Донецької областей, де очікуються заморозки до -1 °С і навіть мокрий сніг.

Що стосується столиці України, то у Києві в суботу, 20 листопада, погода буде теплою, але із сильним вітром. Згідно за даними Укргідрометцентру, шквальні пориви зі швидкістю 15-24 метри на секунду почнуться увечері 19 листопада і триватимуть до вечора суботи. Температура при цьому складатиме 4-6 і 9-11°С тепла.

А ось на неділю можна сміливо планувати прогулянку чи перший похід за новорічними подарунками. За прогнозом синоптиків має бути тепло та сонячно.

Відомо, що у західних областях України, на півдні та у Вінницькій області повітря прогріється до 9-12 °С , при цьому у східних, північних областях та на Закарпатті очікується до 6–9 °С.

Також у недільну ніч буде без морозів – лише на сході температура впаде до 0 °С, на решті території очікується до 3–6 °С.

У столиці України в неділю 21 листопада очікується мінлива хмарність. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 4-6° тепла, вдень 9-11°.

Раніше Hyser писав про те, що українців стривожили погодою на Новий Рік.

Також Hyser повідомляв, що синоптики розповіли про аномально теплу зиму.

Нагадаємо, що в Україну йдуть потужні морози.