Стало відомо, наскільки більше доведеться платити клієнтам "Київстару" за послуги

"Київстар" є одним з найбільших мобільних операторів України, послугами якого користується велика кількість українців. Так, компанія вирішила підняти ціни на ряд своїх послуг і попередила про це абонентів. Відбуватися подорожчання буде в кілька етапів, перший з яких почнеться 22 листопада. Про це повідомляє iнформаційний портал "Today".

Повідомляється, що вже незабаром клієнти компанії будуть купувати пакет на 150 SMS-повідомлень за 35 гривень на чотири тижні. 100 хвилин дзвінків на номери інших операторів на чотири тижні обійдуться в 100 гривень, а 50 хвилин, відповідно, 50 гривень. Ці зміни в ціновій політиці є першим етапом подорожчання послуг "Київстару".

З 1 ж грудня стартує другий етап подорожчання послуг компанії. В рамках того етапу зростуть ціни на додаткові послуги для абонентів, у яких укладено контракт. Їм також доведеться платити 35 гривень за 150 SMS на 4 тижні, 100 гривень за 100 хвилин на номери інших операторів і 50 гривень за 50 хвилин на номери інших операторів.

Однак, подорожчанням все не обмежиться, і для клієнтів є і приємні новини. Наприклад, до 31 грудня поточного року включно компанія пропонує абонентам передоплати і контракту скористатися акцією "спробуй Суперсилу" і отримати безкоштовно гігабайти мобільного інтернету, хвилини на дзвінки і розширений пакет "Київстар ТВ".

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що "Київстар" обрадував українців.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Державному додатку з'являться нові ковидні сертифікати.

Також "Hyser" писав, що "Київстар" попередив клієнтів щодо мобільного інтернету.