На Одесчине група підлітків забави заради спалили будинок багатодітної сім'ї

Іноді жорстоке поводження з боку дітей і підлітків може бути абсолютно невмотивованим, але, тим не менш, його наслідки можуть бути руйнівними. Нещодавно, в Одеській області, в селі Куяльницької об'єднаної територіальної громади стався пожежа з вини підлітків. Згоріле житло належало родині з п'ятьма дітьми. Про це повідомляє офіційна прес-служба обласного управління Нацполiцiї.

Повідомляється, що пожежа сталася приблизно ввечері 27 вересня. Правоохоронцям вдалося встановити, що винуватці підпалу розбили вікно закритого будинку, проникли всередину і підпалили диван і фіранку. Паліями виявилися місцеві жителі дев'яти і тринадцяти років. Коли їх затримали, вони зізналися, що таким чином розважалися.

На те, що в будівлі горить вогонь звернула увагу одна з мешканок села, вона і викликала рятувальників ДСНС. У момент підпалу в будинку нікого не було. Власниця будинку нещодавно померла, а її 36 — річний чоловік з тримісячним сином знаходяться в лікарні, а старші діти-13-річна дочка і три хлопчики у віці від двох до восьми років живуть у родичів.

Па фактом підпалу правоохоронці відкрили справу за ч.2 ст. 194 Кримінального кодексу України, тобто за умисне знищення або пошкодження майна. За даною статтею передбачається позбавлення волі на строк від трьох до десяти років. Однак, оскільки малолітні діти-палії ще не досягли віку кримінальної відповідальності, до відповідальності притягнуть їхніх батьків. Це станеться після того, як в поліції встановлять всі обставини події.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у столиці в хостелі посеред ночі сталася пожежа.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Чернівцях загорілася меблева фабрика.

Також "Hyser" писав, що у Харківській області загорілася школа.