Експерти розповіли, скільки людині потрібно часу на здоровий сну.

Багато людей знають про те, що потрібно спати не менше восьми годин на день. Це допоможе зберегти здоров'я і не спровокувати в організмі людини різні захворювання. Але мало хто такого правила, насправді, дотримується. Про те, скільки насправді потрібно спати розповіла лікар Алка Патель.

«У мозку немає жодного органу або будь-якого процесу, який не покращився б під час сну або не постраждав через його відсутність»,-сказала вона. Сон пов'язаний зі здатністю людей вчитися, запам'ятовувати і приймати логічні рішення.

«Він калібрує наші емоційні мозкові ланцюги», - додав доктор Патель. «Це дозволяє нам вирішувати соціальні та психологічні проблеми"»

Також всі знають про те, що сон позитивно впливає на метаболізм в тілі і це призводить до зниження ваги. А ось якщо людина недосипає, то Він навпаки починає набирати зайву вагу.

Лікар радить відмовитися від кави після 13: 00, щоб не робити додаткове навантаження на організм. Також краще повністю уникати вживання алкоголю перед сном, щоб не порушувати його. Краще взагалі відмовитися від вживання алкоголю.

Алкоголь насправді є стимулятором, і як би ви не розслабилися, він позбавляє вас можливості спати. Вживання алкоголю може вплинути на Вашу пам'ять, творчі здібності і продуктивність.

"Ви також можете прокидатися серед ночі і відчувати себе несвіжим на наступний день», - розповіла лікар.

Також не варто сидіти в телефоні або гаджеті перед сном. А ось стабілізувати стан людини можуть допомогти медитації і правильне харчування.

Раніше Hyser писав про те, що експерти розповіли, які спеції сприяють очищенню організму від токсинів.

Також писали, що медики назвали ознаки, які вказують на надлишок холестерину в організмі людини.

Нагадаємо, що експерти назвали найкориснішу кашу для щоденних сніданків.