Політолог Юрій Романенко у своєму блозі розповів про те, якими повинні бути наслідки після публікації "плівок Бігуса".

"Без сумніву, ці хлопці повинні бути покарані. Ті, хто дійсно робив ось так от, як ми бачимо на плівках. Починаючи від Порошенка і закінчуючи іншими людьми за списком. Тут навіть немає сумніву, що ось цей Нюрнберзький свій процес - він повинен розставити всі крапки над "і"... Зеленський вже виконав свою функцію, розкривши це зло. Тільки за це йому вже можна ставити пам'ятник. Я не знаю, як там буде далі. Чи стане він більш успішним, чи вийде у нього деолігархізація, і інші ось ці всі речі - це не важливо", - сказав Юрій Романенко.

Він зазначив, що залишилися і інші люди, які повинні бути покарані, але це може бути прецедентом.

"Якщо ми поставимо крапку в процесі, з приводу того, що відбувалося в 2014-2019 роках за Петра Олексійовича - то ми, створивши прецедент, почнемо карати і таких же подібних мерзот, великих і маленьких. Які є у нас всюди. Які як упирі, як короста, обсіли тіло українського народу, і смокчуть з нього кров 30 років. Висмоктують його, не дають розвиватися. Вбивають все останнє живе, що тут залишилося. І тому це і є той порядок виживання, взагалі життя для України, з яким вона повинна розібратися", - додав Романенко.

Нагадаємо, як повідомляв Hyser, Порошенко не витримав і збирає людей проти Зеленського. У Києві починається "рух".

Окрім цього, Hyser повідомляв, що Кузьмін заявив про "плівки Медведчука", що це фабрикація доказів для усунення політичних опонентів.