Компанія "Київстар" анонсувала корисні нововведення.

Зокрема, йдеться про зміну умов користування такими послугами, як" Передзвони мені"," Поповни мій рахунок","Довірена особа". На офіційному сайті "Київстар" з'явилася відповідна інформація з цього приводу.

з 9 квітня Київстар змінює тарифні плани, після чого ряд послуг стануть безкоштовними, фото: Українська правда

Варто відзначити, що завдяки послузі "Передзвони мені" можна при необхідності відправити абонентам українських операторів запит з проханням передзвонити. Навіть якщо на вашому рахунку при цьому немає грошей.

У повідомленні сказано, що для зручності своїх клієнтів, вже з 9 квітня всім абонентам передоплати і контракту будуть надані 3 безкоштовних запиту кожен день. До слова, раніше їх давалося тільки 8 на місяць.


Послуга "Поповни мій рахунок" дозволяє відправити повідомлення з проханням поповнити ваш рахунок. Так ось з зазначеної дати всі абоненти передоплати і контракту будуть отримувати 2 безкоштовних запита кожен день (раніше було тільки 4 в місяць).

За рахунок послуги "Довірена особа" можна контролювати кошти і регулювати витрати, а також своєчасно поповнювати рахунок іншого абонента "Київстар". Якщо раніше запити на дану послугу були платними, то тепер у абонентів буде 10 безкоштовних таких запитів кожен день.

Всі невикористані запити будуть анулюватися в кінці дня.

Раніше "Hyser" писав про те, що компанія "Київстар" просить вибачення у абонентів за дивні SMS і обіцяє їм відшкодувати отриманий збиток через це.

Також наш портал повідомляв, що були названі три основні проблеми запуску 5g Інтернету в Україні. Всі їх планують вирішити, але для початку в уряді домовилися провести до липня поточного року науково-дослідну роботу щодо цієї теми.

Нагадуємо, що "Київстар" ввів нову необхідну послугу, яка може знадобитися кожному. Ви можете заблокувати самостійну заміну карти абсолютно безкоштовно і дуже просто.