Четвертий епізод шоу пародія "Ліпсінк баттл" вийшов на телеекрани в суботу, 27 березня.

У його фіналі зійшлися фронтвумен The Hardkiss Юлія Саніна, модель і актриса Даша Астаф'єва і мультиартист і продюсер MONATIK, які повинні були відтворити образ молдавського співака і екс-тренера "Голосу країни" Дана Балана з його піснею "Allegro Ventigо", пише "ТСН".

Юлія Саніна вийшла на сцену перша. Одягнувши білий капелюх і кольорову сорочку, вона почала рухатися, як Балан і у неї це вдало вийшло.

MONATIK відтворив образ Балана знайомий українському глядачеві-мультиартист вийшов з рапірою в руках, в чорних окулярах, пов'язкою на голові і в чорному одязі.

Всі троє знаменитостей настільки вдало спародіювали Дана Балана, що глядачам в залі було важко визначитися, хто ж з них найкращий.

"Я настільки вдалих данів Баланов навіть у виконанні самого Дана Балана не бачив. Хлопці, браво", — прокоментував виступ артистів ведучий Потап.

Традиційно, Потап поставив до образу фіналістів питання. І цього разу він звучав так: "Дан, скажи всій Україні, ти любиш Тіну Кароль?".

Спочатку відповів Дан у виконанні Юлії Саніної:"Тіна, ну ти прекрасна, але так як тебе любить Юлія Саніна, не любить жоден Дан".

Потім відповів Дан-MONATIK: "ми не будемо з Тіною виносити це на публіку, нам це не подобається. Але, Тіна Побачимося, у нас вдома". Кароль, в свою чергу поцікавилася, погодував Балан її кішечку, на що Дан у виконанні MONATIK відповів: "є плани на вечір це зробити".

Раніше Hyser писав про те, що Тіна Кароль зізналася, на що пускає слинки.

Також Hyser повідомляв, що Тіна Кароль показала талісман, який носить в пам'ять про покійного чоловіка.

Нагадаємо, що Тіна Кароль в незвичайному вбранні полонила шанувальників і викликала шквал емоцій в мережі.