Синоптики поділилися прогнозом погоди на 26 березня.

Таким чином, у п'ятницю, 26 березня, погодні умови в Україні покращаться, але місцями ще спостерігатимуться опади. Відповідною інформацією з цього приводу поділилася синоптик Наталка Діденко у своєму Telegram.

Діденко розповіла про сюрпризи погоди 26 березня, фото: Today.ua

Згідно з її прогнозом, протягом дня температура повітря коливатиметься в районі від + 6 ° C до +12 ° C, хоча ще минулої ночі було відчутні мінуси. Вітер очікується північний, але не сильний, а помірний.

Тепер щодо опадів, про які говорилося вище. Якщо ще вчора дощ і мокрий сніг спостерігалися в південній частині України і на південному сході, то сьогодні вдень опади можливі тільки на крайньому півдні.


Однак на більшій частині території України буде сухо, оскільки антициклон Margarethe буде витісняти фронти з циклоном подалі. Так, і в Києві 26-го березня видасться сонячний і теплий день при температурі повітря близько + 8 ° C.

Крім того, Діденко розповіла, чого чекати від погоди у вихідні. За її словами, потеплішає ще на кілька градусів, але в понеділок температура повітря знову почне трохи опускатися. Але незважаючи на це наступний тиждень вже явно порадує теплом, оскільки очікується до + 12 ° C... + 16 ° C.

До слова, і до цього синоптики говорили про те, що серйозно теплішати почне тільки в квітні, після того, як погода стане більш-менш весняною в останніх числах березня.


Раніше "Hyser" писав про те, що синоптики назвали дату заморозків. Судячи з усього, зима не відпустить і в квітні.

Також наш портал повідомляв, що замість тепла поки варто чекати тільки сніг і холод, що підтверджує прогноз синоптиків до кінця березня.

Нагадуємо, що синоптик Леонід Горбань зробив прогноз на весну, який допускає значні коливання температури повітря в Україні аж до негативних значень.