Українська співачка, актриса, ведуча, суддя і наставниця українського вокального шоу «Х-Фактор» Настя Каменських почала свою зоряну кар'єру в 2004 році, коли їй було майже 17 років.

Вона знайшла небувалу популярність в групі поруч з Олексієм Потапенко, який став її чоловіком в 2019 році. З тієї юної дівчини Настя перетворилася в шикарну леді, якій в травні вже виповниться 34 роки.

У мережі створено велику кількість фан-груп, присвячених співачці, в яких фанати пильно стежать за кожним її кроком. Також Каменських регулярно потрапляє в зоряні групи, в яких розповідають про неї. Так нещодавно в одній з таких груп показали, як виглядала співачка 12 років тому і зараз.

"Співачка Настя Каменських 2009 року і зараз 🔥

Друзі, яка пісня зіркового детектива шоу МАСКА (@maskaukrainetv) @kamenskux вам подобається найбільше?" (Орфографія збережена-прим. ред.), - пише автор публікації в Instagram.

У тій же групі трохи пізніше порівняли популярного хореографа Влада Яму.

"Влад Яма в юності й зараз 💫

Якось танцівник зазначив — раніше він обожнював відвідувати перукарню. Бувало, навіть засинав у кріслі від задоволення. Ба більше, нівроку справлявся із зачісками для турнірів та допомагав партнерці.

Ближче до повноліття з'єднання явилася мрія відпустити «хвостик». Мовляв, серед танцюристів-латиністів це було модно, але не втерпів. Поголився налисо, після чого на турнірах більше не виступав — це й досі вважається неприйнятним" (Орфографія збережена-прим. ред.), - написав автор під фото.

Раніше Hyser писав про те, що Настя Каменських повністю змінила імідж.

Також Hyser повідомляв, що Настя Каменських здалася в міні-бікіні з несподіваного ракурсу.

Нагадаємо, що Тіна Кароль поспішила з перфомансом, випадково засвітивши пікантні частини свого тіла.