Популярна українська співачка Оля Полякова регулярно радує своїх шанувальників на концертах найяскравішими образами, а її невід'ємним атрибутом будь-якого виступу є корона.

Також суперблондинка не соромиться показувати себе без косметики, адже вона виглядає набагато молодше свого віку. Співачка, яка є володаркою власного бренду косметики, просто обожнює всякі доглядові процедури і регулярно ділиться з фоловерами відеозаписами з косметологічних кабінетів.

У недавньому сторіс показала Оля показала себе зі слизькою маскою на обличчі під час чергової уходовой процедури. По всій видимості це був охолоджуючий гель після впливу на шкіру зірки.

Маємо зазначити, що і під шаром гелю 42-річна Полякова виглядає карколомно.

Крім того, суперблондинка володіє розкішною фігурою і довгими ногами, які регулярно демонструє своїм фанатам, надягаючи найвідвертіші вбрання.

Не так давно Полякова вибрала для виступу яскраве зелено-блакитне боді з вставками з фіолетового кольору, розшите стразами. На ногах її виднілися тілесного кольору колготи в сітку, а голову прикрашала корона в тон.

В одному з фан-пабліків блондинки з нескінченними ногами з'явився незвичайний знімок, зроблений з пікантного ракурсу. Хтось із відвідувачів концерту підійшов впритул до сцени і зробив кілька кадрів знизу вгору.

"З такого ракурсу, ми на Вас, не споглядали..😮 🤳 " (Орфографія збережена - прим. ред.), - пише один з передплатників співачки.

Раніше Hyser писав про те, що Оля Полякова показала сміливі знімки, чим здивувала своїх передплатників.

Також Hyser повідомляв, що Оля Полякова в міні-сукні показала, що їй стрижуть за 5 тисяч гривень.

Нагадаємо, що Оля Полякова знялася в ефектній фотосесії, заради якої їй довелося кардинально змінити імідж.