У Шевченківському районі Києва прогримів потужний вибух.

Зокрема, трагедія сталася за адресою Дегтярівська 17/18. Відомо, що в результаті вибуху постраждала одна людина. Про це повідомляє "Київ Оперативний" на своїй сторінці в Facebook.


Уточнюється, що інформація про вибух надійшла в КАРС 18 березня об 11:17. Причиною даної події стало те, що під час зварювальних робіт через буронабивну трубу пройшов газ невідомого походження.

Постраждав чоловік, який, власне, і займався зварюванням шпоночного з'єднання. Під час вибуху він отримав опік обличчя 2 ступеня. Більш детальної інформації про стан потерпілого поки немає.


На місці події працювали рятувальники Київської служби порятунку та ДСНС, які ретельно обстежили територію після всієї події. Так, вони зробили виміри концентрації шкідливих речовин і виявили підвищену концентрацію формальдегіду. Про це повідомили в аварійну газову службу.

У сформованій ситуації було прийнято рішення призупинити будівельні роботи, а також залучити поліцію.


Також нещодавно в центрі Боярки сильний вибух призвів до загибелі людини. Спалах еквівалентом у 5 кілограмів тротилу пошкодив будинки, авто та лінії електромережі. Вибух був такої сили, що від нього утворилася воронка як від міни 120 калібру, а фрагменти тіла чоловіка розкидало в радіусі менше ніж 300 метрів від епіцентру вибух.

Раніше "Hyser" писав про те, що 13 березня в центрі Одеси прогримів вибух, який зафіксували на камеру.

Також наш портал повідомляв, що в Одесі, незадоволена крихітними пенсійними виплатами, громадянка не витримала, і підпалила двері ПФУ.

Нагадуємо, що у Бердянську в одному з дев'ятиповерхових житлових будинків прогримів вибух, загинули 2 людини.