Стала відома подальша доля колишнього депутата Сергія Пашинського, якому було висунуто підозру в нанесенні тяжких тілесних ушкоджень В'ячеславу Хімікусу.

Уточнюється, що Васильківський міськрайонний суд Київської області виніс рішення у цій справі і повністю виправдав Пашинського. Про те, що суд виніс виправдувальний вирок чиновнику, повідомили його адвокати, пише "Українська правда".

Сергію Пашинському було винесено виправдувальний вирок, фото: Українська правда

Однак це ще не кінець, оскільки прокуратура може подати апеляцію на це рішення. Однак чи є в цьому сенс, адже в березні у справі Пашинського потерпілий чомусь відкликав свій позов.

Варто відзначити, що Сергія Пашинського підозрювали в пораненні з вогнепальної зброї жителя Київської області В'ячеслава Хімікуса. Однак суд прийшов до висновку, що у звинувачення недостатньо доказів провини підсудного і виправдав його. Також суд постановив повернути колишньому депутату його пістолет "Глок".

Суд прийняв сторону Пашинського у справі, в якій той проходив як підозрюваний у пораненні жителя Київської області, фото: Delo.ua

Після всього Пашинський заявив, що прокурор Рябошапко нібито сфальсифікував проти нього цю справу, щоб тим самим показати всім свою псевдоборьбу з корупцією і, щоб засадити політика в СІЗО. Однак суд розібрався у всій цій ситуації і Пашинського відпустили.

За його словами, це тільки перший крок на шляху до очищення його імені від тієї брехні, яка була інспірована РФ і її агентурою тут.

Раніше "Hyser" писав про те, що під Києвом стався сильний вибух під Києвом. Поліція розслідує загибель людини.

Також наш портал повідомляв, що стало відомо, за кого в Україні Зеленський візьметься наступним. Адже вступаючи на посаду глави країни, він поставив перед собою завдання трансформувати Україну.

Нагадуємо, що РНБО готує нову порцію санкцій. Вже відомо, хто в зоні ризику.