Rakuten Viber, один із провідних світових додатків для легкого та безпечного спілкування, запускає серію ініціатив у новому футбольному сезоні 2020/2021 у рамках тривалого партнерства з футбольним клубом “Барселона”. Компанія надасть можливість поспілкуватись із шістьма гравцями клубу у березні: Марк-Андре Тер Штеген, Френкі де Йонг, Міралем Пяніч, Сергіньо Дестом, Клемент Ленглет та Антуан Грізманн, повідомляє прес-служба компанії.

Співпраця ФК “Барселони” з Viber розпочалась у сезоні 2017/2018, та з того часу додаток став офіційним каналом комунікації клубу. З початку нового сезону Rakuten Viber відкриває нову главу партнерства з футбольним клубом, запускаючи нові рівні взаємодії команди з вболівальниками. Для того, щоб зміцнити зв'язок клубу з фанатами, Viber буде проводити наступні ініціативи:

  • Спілкування з гравцями - ексклюзивна можливість поставити питання та отримати відповідь від гравців клубу. Футболісти будуть обирати 5-10 питань від вболівальників та нададуть на них відкриту відповідь. Фани зможуть надсилати питання у всі спільноти ФК “Барселона”, а команда обиратиме найкращі.
  • День з легендою - можливість провести день із гравцем ФК “Барселона” у спільноті, у якій безпосередньо він буде публікувати інформацію та різні епізоди власного життя.
  • Голосуй і перемагай - користувачі Viber матимуть можливість виграти щомісяця майку сезону 2020-2021 з автографом за прогноз майбутнього переможця матчу. На відміну від попереднього сезону, цього року участь вболівальників та процес визначення переможця буде простішим, без складних правил та системи нарахування балів.
  • Зіркові фанати - вболівальники матимуть можливість стати на місяць зіркою спільноти, поділившись власною історією або моментом життя, який пов’язаний з клубом.

Тепер у додатку можна знайти офіційну спільноту клубу, яка вперше ведеться російською мовою. Окрім цього існують також спільноти англійською, іспанською та арабською мовами, у яких аналізуються хід гри та статистика. Також у користувачів Viber є можливість обмінюватись новими стікерами ФК “Барселона” з зображеннями футболістів. На відміну від тогорічного намальованого стікерпаку, цей набір містить фото гравців, у тому числі нового сезону.

Ми дуже раді, що наше партнерство з футбольним клубом “Барселона” стає у два рази міцнішим у 2021 році,” - стверджує Анна Знаменська, директор з розвитку бізнесу Rakuten Viber. “Його початок був надзвичайно успішним у 2017 році, і це неймовірно, що ми зближуємо фанатів з гравцями їх улюбленого клубу у Viber”.

Приєднуйтесь до офіційних спільнот футбольного клубу “Барселона” англійською та російською мовами за посиланнями.

Про Rakuten Viber

Viber — додаток для дзвінків та обміну повідомленнями, що дозволяє людям залишатися на зв'язку, ким би вони не були і де б не знаходилися.

Наші користувачі по всьому світу відправляють один одному безкоштовні текстові повідомлення, роблять відеодзвінки, спілкуються у групових чатах, взаємодіють з улюбленими брендами та відомими людьми, а також стежать за їх оновленнями. Ми гарантуємо користувачам нашого додатку свободу і безпеку спілкування.

Viber є частиною Rakuten Inc., світового лідера у сфері електронної комерції та фінансових послуг. Додаток виступає офіційним месенджером футбольного клубу «Барселона», а також офіційним додатком для дзвінків та обміну миттєвими повідомленнями баскетбольного клубу Golden State Warriors.

Почніть користуватись Viber сьогодні та отримайте максимум вражень від найкращого сервісу для спілкування у світі.