У Пенсійному фонді розповіли, як відбувається фінансування пенсій в березні.

Так, у Пенсійному фонді розповіли, як відбувається фінансування пенсій у березні місяці. Зазначимо, що інформація про це була розміщена на офіційній сторінці Пенсійного фонду в соціальній мережі.

У повідомленні йдеться про те, що 16 березня було продовжено фінансування пенсій за березень.

"16 березня 2021 року Пенсійний фонд України за затвердженим графіком продовжив фінансування пенсій березня. Сьогодні на пенсійні виплати відправили 1,9 млрд грн. Передбачено фінансування пенсій лютого на загальну суму 27,1 млрд грн. Виплата пенсії буде проводитися у встановлений термін виплати кожному пенсіонеру в установленому порядку", - йдеться в публікації Пенсійного фонду.
Таким чином в цьому місяці всі пенсіонери зможуть отримати свої виплати без затримок строго у встановлений термін. Зазначимо, що останнім часом сильних затримок пенсій не спостерігається. Гроші на виплати надходять вчасно і люди отримують свої гроші теж вчасно.
Тим більше, що зараз багато пенсії відразу приходять на банківську карту Пенсіонеру. Після він може перевести в готівку ці гроші. Також можна отримати ці гроші через касу банку. Але тоді доведеться особисто відвідати фінансову установу.
На даний момент в уряді робиться все можливе не тільки для того, щоб спростити отримання пенсій, а й для їх підвищення. Нагадаємо, що найближчий перерахунок пенсії буде проведений вже цього літа. А ось наступна індексація запланована вже на грудень цього року. Таким чином цього року ще два рази переглядатиметься пенсія для українців. Підвищення торкнутися практично всіх категорій населення.